A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вітаємо з Днем Захисту дітей!

Дата: 01.06.2023 11:49
Кількість переглядів: 402

Фото без опису

Дорогі  друзі!

Щиро вітаю всіх вас з Міжнародним днем захисту дітей – світлим, добрим святом.

Як відомо з історії, Міжнародний день захисту дітей – це одне з найстаріших міжнародних свят. Перший Міжнародний день захисту дітей було відзначено ще в 1950 році. В Україні цей день відзначається із 1998 року.

У Міжнародного дня дітей, який святкується щорічно 1 червня,  є свій офіційний символ – прапор. На зеленому полотні, який символізує зростання та гармонію, навколо знаку Землі розміщені фігурки: червона, жовта, синя, біла і чорна. Ці людські фігурки символізують різноманітність і терпимість. Знак Землі, розміщений в центрі, ‒ це символ нашого загального дому.

Діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. Саме тому святий обов’язок родини, школи, органів влади та громадськості – забезпечити всебічний розвиток інтересів та здібностей українського юнацтва, забезпечити його належний рівень виховання і дотримання прав дитинства.

Кожна дитина Великоплосківської громади – це особистість, яка має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. В наших дітях продовження роду людського й здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Адже саме від нас, дорослих, залежить те, як складеться доля кожної маленької людини, а відтак і нового покоління українців.

Я пишаюся тим, що корінням проріс у Великоплосківській громаді, живу та передаю традиції минулих поколінь наших батьків та прадідів нашим дітям та онукам.

Шановні дорослі! Переконаний, що об’єднавши зусилля, ми зможемо зробити все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри.

Любі діти! Нехай роки дитинства будуть яскравими та незабутніми, а в житті кожного обов’язково засяє зірка, яка вкаже шлях до щасливого майбутнього.

Дякую усім дітям нашого краю за активну участь у житті  та розвитку нашої великої дружної сім’ї.

Зичу вам якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.

Щастя вам, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, здоров’я та удачі на життєвих дорогах!

Чистого і мирного неба над головою та рідної землі під ногами!

 

З повагою Великоплосківський сільський голова Іван БАТУРІН

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису
Фото без опису

Фото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень