A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Година пам’яті до Дня Героїв України у Тростянецькому СБК та Тростянецької філії.

Дата: 24.05.2023 12:50
Кількість переглядів: 246

День Героїв або Свято Героїв - щорічне свято в Україні, встановлене на честь українських вояків і воячок - борців за самостійну соборну Українську державу, передусім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, УГА, ОУН, УПА, а також героїв Небесної Сотні та сучасної національно-визвольної московсько-української війни.

День Героїв - це день вшанування пам'яті всіх русинів-українців, які присвятили своє життя боротьбі за волю й незалежність Української держави, це свято величі духу українських вояків і воячок - борців за самостійну соборну Українську державу і є символом непереможності української нації.

 

Фото без опису

Тому, у Тростянецькому СБК спільно з Тростянецькою філією пройшла година пам’яті біля ілюстративної виставки  до свята Дня Героїв України, щоб вшанувати пам'ять героїв, які віддали свої життя за нашу країну. Це свято має особливе значення для нас, тому що цього дня ми вшановуємо тих, хто боровся за наше майбутнє .  Діти на виховної годині , зрозуміти, що ми маємо сьогодні – свободу та  безпеку, тому що ГЕРОЇ НАШОЇ КРАЇНИ пожертвували своїм життям і віддали все, що мали, щоб ми могли жити в щасливій країні.

На годині пам’яті ми присвятили хвилину мовчання нашим односельцям , які  віддали своє життя, щоб ми могли жити в мирі та свободі. Вони будуть жити в наших серцях і нашій пам'яті завжди. Слава Україні і її ГЕРОЯМ!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень