A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Тростянецька філія спільно з Тростянецьким СБК провели бесіду з учнями на тему "День пам'яті жертв політичних репресій" з метою вшанування пам’яті людей, що постраждали в цей період в історії України.

Дата: 19.05.2023 14:30
Кількість переглядів: 246

Під час бесіди було зазначено, що  після перемоги Жовтневої революції на Україні почали відбуватись політичні репресії: людей засуджували без суду та слідства, переселення, виселення зі своїх осель та інші викручені методи залякування.Фото без опису

Учні розглянили інформаційний стенд, прослухали бесіду і були обізнані про ті часи, коли людина звірячо піддавалася катуванням, голодуванням і без надії на порятунок чекала свого визволення.  Також учасники бесіди обговорювали значення тих подій для сучасного покоління.Один із учнів висловив думку, що діти та підлітки повинні добре знати історію своєї країни, щоб уникати повторення помилок минулого. Закінчивши бесіду, учні стали більш обізнаними зі знаннями про страшні події, що трапилися в минулому, та важливістю їх пам'яті. Вони зрозуміли, як важливо шанувати пам'ять жертв політичних репресій і ніколи не забувати про цю трагедію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень