Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Переможець конкурсу «Ukrainian Students About Authentic Ukraine»

Дата: 17.05.2023 14:52
Кількість переглядів: 235

   Учні Слов'яносербської гімназії взяли участь у творчому конкурсі «Ukrainian Students About Authentic Ukraine», присвяченому Міжнародному дню пам'яток і визначних місць, який проводився видавництвом National Geographic Learning  та компанією «Лінгвіст».

    Завданням конкурсу було віртуально відвідати одну з 7 екскурсій українськими музеями просто неба з англомовним аудіосупроводом на сайті Автентична Україна https://authenticukraine.com.ua/en/open-air-museums , зробити знімок екрану місця, яке сподобалося найбільше та створити мудборд з малюнком будівлі, що пов’язана з одним із традиційних українських ремесел та невеликим англомовним текстом, який розповідає про обране традиційне українське ремесло.

   На конкурс надійшло 950 робіт. Учень 8 класу  Данило Сатаулов потрапив у двадцятку переможців та отримав від видавництва National Geographic Learning в Україні та компанії «Лінгвіст» невеличкий сувенір. А ще учні отримали неймовірні враження від віртуальних екскурсій українськими музеями просто неба та поповнили скарбничку своїх знань новими цікавими фактами про Україну. Вітаємо переможця та його керівників Вчину Тетяну Олександрівну та Шпак Інну Миколаївну!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень