Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Неймовірні комікси

Дата: 16.05.2023 11:53
Кількість переглядів: 107

   Комікси -  це неймовірно цікавий та ефективний спосіб пізнання нового і корисного. Читання коміксів корисне для дітей тим, що рівномірно активізує дві півкулі мозку, поліпшуючи вміння читати і породжуючи цікавість до цього процесу. А ще комікси неймовірно розвивають уяву.

   Завдяки програмі Креативна Європа  видавництво "ІРБІС КОМІКСИ" подарувало нашій шкільній бібліотеці два комікси із колекції книг, це Брижіт Лучані «Історії старого дерева» т.3 та Казенов Вільям «Сестри» т.4. Разом із коміксами ми також отримали плакати про наявні новинки, презентації до нових книг. 
       «Краще один раз побачити, ніж сто разів почути» - каже всім відоме прислів’я. «Краще один раз побачити, ніж сто разів прочитати» - так вважають поціновувачі коміксів. Тому у нашій гімназії бібліотекарем Черниш О.С. були проведені презентації та  реклами  нових книг. 
    Завдяки малюнкам та цікавим сюжетам, читання коміксів стане неймовірним і захоплюючим. Наші читачі отримали масу позитиву, задоволення, у всіх був веселковий настрій після знайомства з коміксами.
    Щиро дякуємо українському видавцю за незвичайні подарунки та сподіваємося на подальшу співпрацю.

    Разом навчимо дітей любити книгу!  Разом до перемоги!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень