A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Тростянецький СБК спільно з Тростянецькою філією провели заходи у рамках святкування Дня Матері та Сім’ї

Дата: 15.05.2023 12:29
Кількість переглядів: 502

14 та 15 травня – свята, які близькі кожному з нас, - День матері та Міжнародний день сім’ї.

Ці свята беруть початок від безмежної любові та вдячності до тих, хто дав нам життя, поставив на ноги та супроводив на самостійну дорогу.

Усе життя нас заспокоює щире мамине слово, а надію дає мудра батьківська порада. На цих цінностях тримається цивілізований світ, вони лежать в основі заповідей, що передаються від покоління до покоління.

Низький уклін вам, матері, берегині нашого роду! Безмежна вдячність вам за мудрість, розуміння та тепло,яке дає натхнення і силу на нові звершення. Щиро бажаю вам міцного здоров’я, добра, достатку, злагоди та добробуту, гідного продовження у своєму багатстві – своїх дітях.

З нагоди свята запросили сім’ї, які в цьому році відсвяткували і будуть святкувати ювілеї подружнього життя( золоте, рубінове та коралове весілля). Вони доказ того, що довгий щасливий шлюб можливий. Вони залишаються для всіх нас яскравим прикладом того, що все в цьому житті можна перебороти, що з коханням все досяжно і можливо!

Також були присутні на нашому святі молоді мами, яких дітки привітали листівками , які зробили власноруч та квітами .Всі люблять отримувати подарунки а особливо подвійно приємно, коли сюрприз робить її дитина, вона вкладає у вироби свою любов та повагу. 

Били  запрошені і бабусі, яким було вручено сертифікати " Найкращої бабусі" та квіти від онуків.

Діти привітали всіх віршиками та піснями. Всі були дуже задоволені та щасливі!

 

 

 

Фото без опису

 

Вітаємо Вас! Бажаємо Вам міцного здоров’я, безмежного щастя, сповнення всіх задумів та мрій, радості від дітей та мирного неба над головою. Хай Матір Божа Вас охороняє і многії літа Вам посилає.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень