A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Верховна Рада ухвалила зміни до Земельного кодексу, пов’язані із набуттям права власності на земельні ділянки.

Дата: 10.05.2023 10:11
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

Верховна Рада ухвалила зміни до Земельного кодексу, пов’язані із набуттям права власності на земельні ділянки.

2 травня Верховна Рада прийняла в цілому, як закон законопроект 7532 щодо вдосконалення правового регулювання вчинення нотаріальних та реєстраційних дій при набутті прав на земельні ділянки.
Автори декларували за мету спрощення процедури вчинення правочинів щодо переходу права власності на невеликі земельні ділянки сільськогосподарського призначення, уточнення положень законодавчих актів щодо процедури набуття права власності на земельні ділянки тощо.
Даним законом (у редакції порівняльної таблиці) внесено зміни до Земельного кодексу України; законів «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»; «Про нотаріат»; «Про землеустрій»; «Про іпотеку»; «Про топографо-геодезичну і картографічну діяльність»; «Про оцінку земель»; «Про Перелік документів дозвільного характеру у сфері господарської діяльності»; «Про оренду державного та комунального майна»; «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стимулювання розвитку виноградарства та садівництва»; «Про оренду землі» тощо.
https://sud.ua/uk/news/publication/269296-verkhovnaya-rada-prinyala-izmeneniya-v-zemelnyy-kodeks-svyazannye-s-polucheniem-prava-sobstvennosti-na-zemelnye-uchastki


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень