Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вільний Wi-Fi

Дата: 08.05.2023 15:52
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

У Великоплосківському будинку культури встановлено Wi-Fі точка з вільним доступом для мережі Інтернет. Ця точка буде працювати цілодобово, навідь коли відсутнє електропостачання.

Встановлення Wi-Fi точки з вільним доступом для громадян може мати безліч переваг. Це дає можливість мешканцям місцевості з легкістю отримати доступ до мережі Інтернет, що може бути особливо корисно для тих, хто не має свого власного з'єднання.

 

Така Wi-Fi точка може стати важливим ресурсом для молоді та дорослих, які використовують Інтернет для розвитку своїх знань та навичок, для пошуку роботи, для збільшення свого кругу спілкування та для знаходження необхідної інформації.

 

Крім того, така Wi-Fi точка може стати важливим ресурсом для відвідувачів будинку культури, які можуть використовувати Інтернет для пошуку інформації про події та заходи, що відбуваються в цьому закладі.

 

Загалом, встановлення Wi-Fi точки з вільним доступом для громадян є важливим кроком у підвищенні доступності Інтернету та покращенні рівня освіти та культурного розвитку на території нашої громади громаді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень