A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Поки ми пам'ятаємо - ми непереможні

Дата: 08.05.2023 15:18
Кількість переглядів: 108

8 травня ми відзначаємо події 78- річної давнини. Саме 78 років тому завершилась Друга Світова ВІйна проти нацизму. Майже не залишилось тих, хто пам'ятає події того часу... Але , на жаль, ми знову мріємо про мирне життя без війни . І знову діти закликають" Ми - за мир"... А поки - згадуємо історії своїх дідів, покладаємо квіти на могилу Невідомого солдата і схиляємо голову у хвилині мовчання за загиблими.

На фото - класні години Соколової Наталії Павлівни, Кожанової Ольги Василівни, Кравцової Галини Петрівни, створення ліхтариків пам'яті разом з Перстньовою Людмилою Василівною, виготовлення квітки памяті у бібліотеці з учнями Гребенщіковою Ніною Іванівною та шкільна виставка " Поки ми пам'ятаємо -  ми  непереможні"

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень