A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Свято букварика у Великоплосківському ОЗО- ліцеї

Дата: 04.05.2023 15:05
Кількість переглядів: 325

Сьогодні у наших першачків було свято - вони завершили букварик і  урочисто з ним попрощались. Попрощалися, обіцяючи, що  тепер  вони будуть самостійно читати будь - які книжки, які їм до вподоби. Але по - порядку. В урочисто прикрашеній залі зібрались нарядні першокласники,їх  перша вчителька Соколова Наталія Павлівна та  схвильовані батьки і бабусі дітей.

Наталія Павлівна привітала усіх присутніх та радісно підкреслила, що читають усі!. До заходу діти підготували віршики, які з задоволенням декламували присутнім, співали пісні, танцювали танок з улюбленим буквариком, розгадували загадки, грали у гру " Так чи ні", показували свої знання з лічби. А ще діти показали, що вони вже знають алфавіт, розрізняють букви та звуки.

Наприкінці свята діти отримали свої  перші  заслужені медалі та дипломи. Вітаємо, діти! Щасливого вам подальшого шляху у навчанні! А батькам бажаємо завжди підтримувати своїх дітей  та разом радіти їх успіхам!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень