Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 26.04.2023 08:19
Кількість переглядів: 171

Фото без описуУ день пам'яті жертв Чернобиля, який відзначається 26 квітня, на территорії Великоплосківської громади відбулося урочисте покладання квітів на могили наших односельчан - ліквідаторів наслідків аваріі на Чернобильської АЕС. На заході були присутні представники виконавчої влади та працівники установ культури. Цей традиційний захід проводиться багато років для того, щоб вшанувати пам'ять померлих і є одним із способів збереження пам'яті про трагедію, що сталася на Чорнобильській АЕС у 1986 році.

В кінці 80-х років в Одеській області налічувалося близько 12 тисяч жителів з статусом «чорнобильці» Серед них є наші земляки, які не дивлячись на смертельну небезпеку з честю виконали свій обов'язок - Куделін Павло Іванович, Попов Петро Тимофійович, Вольвіч Олександр Миколайович, Чернігівський Іван Васильович, Шульгін Іван Федорович, Тиханський Степан Ілліч, Стамов Андрій Пилипович, Шлюшкін Іван Іванович, Юрков Віктор Григорович.

Ми ніколи не повинні забувати про героїзм працівників станції, ліквідаторів, пожежників, медиків та всіх людей, причетних до ліквідації наслідків аварії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень