A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

"Гірчить Чорнобиль крізь віки" - година-спогад.

Дата: 25.04.2023 15:42
Кількість переглядів: 148

Фото без опису

26 квітня – День Чорнобильської трагедії і Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф.Чорнобиль для нас – не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Більше трьох десятиліть тому слово «Чорнобиль» обпекло серця мільйонів українців і з того часу з цим словом асоціюється скорбота, печаль, біль і туга за тими, хто вступив у двобій із неконтрольованим мирним атомом.

На знак вшанування пам’яті ліквідаторів аварії працівники Слов'яносербського будинку культури та бібліотеки поклали квіти до могили померлого ліквідатора Чорнобильській АЕС, провели годину - спогад " Гірчить Чорнобиль крізь віки". А також підготували тематичну виставку " Чорнобиль в серці України, а тінь його по всій землі".

Людство входить у майбутнє, оглядаючись у минуле. Такий одвічний закон історії. У тому, що було, не можна нічого змінити, але так само нічого не можна забувати. Тож нехай слово «Чорнобиль» стане постійним і суворим нагадуванням всім нам про відповідальність перед прийдешніми поколіннями за всі свої вчинки та дії.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень