A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Освітня організація “Навчай для України” запрошує до подолання освітніх втрат та участі у проєкті “Освітній Суп” учнів 5-10 класів!

Дата: 19.04.2023 14:18
Кількість переглядів: 358

Фото без опису

Освітня організація “Навчай для України” запрошує до подолання освітніх втрат та участі у проєкті “Освітній Суп” учнів 5-10 класів!

“Навчай для України” — це освітня організація, яка з 2017 року працює для того, аби кожна дитина в Україні мала змогу реалізувати свій потенціал, незалежно від місця народження чи проживання. Особливо у час війни. МОН України підтримує діяльність “Навчай для України”, безстроковий меморандум про співпрацю було підписано у 2017 році.

“Освітній суп” – це безкоштовні онлайн-заняття (академічний тьюторинг) з урахуванням шкільної програми для учнів та учениць 5-10 класів.  Наші тьютори – це вчителі, які допомагають дитині визначити прогалини у знаннях, навчитися брати відповідальність за власний освітній шлях та самостійно досягати поставлених цілей. Проєкт “Освітній Суп реалізується освітньою організацією “Навчай для України” за підтримки Світового банку та фінансування UBS Optimus Foundation.

Метою проєкту є вивчення та компенсація освітніх втрат, яких зазнали діти внаслідок повномасштабного вторгнення росії в Україну. У “Навчай для України” це буде вже друга хвиля проєкту у 2023 році. Сумарно майже 2000 дітей різного віку отримали якісні заняття зі шкільної програми та підтримку тьюторів у складний час війни. 

  • Старт навчання: кінець квітня-початок травня, тривалість – до початку червня;

  • 4 години занять на тиждень;

  • Реєстрацію продовжено до 20 квітня 2023, 23:59 за київським часом. 

  • Взяти участь у проєкті зможуть всі школярі, які проживають на території України.

  • Зареєструватись на проєкт можна, перейшовши за посиланням: https://cutt.ly/Osvitniy_sup_anketa

--

Khrystyna Vyshnevska | Project communication manager 

w: teachforukraine.org 

e: khrystyna.vyshnevska@teachforukraine.org    

m: (050) 191-3678 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень