Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

До уваги внутрішньо переміщених осіб! Інформує БФ "Карітас Одеса УГКЦ"

Дата: 17.04.2023 15:34
Кількість переглядів: 193

Фото без опису

До Роздільнянського району планує завітати благодійний фонд «Карітас Одеса УГКЦ» з проєктом «Багатоцільова грошова допомога для ВПО з інвалідністю, а також для членів їх родин у Одеській та Хмельницький областях» та провести прийом документів від громадян, які мають статус внутрішньо переміщених осіб з областей, які на теперішній час окуповані або на території області проходять бойові дії, а саме: Харківська, Запорізька, Херсонська, Миколаївська, Луганська та Донецька, для оформлення грошової допомоги.  

Термін реалізації: 01.01.2023 – 31.05.2023

Гранти можуть отримати евакуйовані після 24 лютого минулого року із зон активних бойових дій чи тимчасово окупованих територій особи, які мають особисто чи у одного з членів родини одну з наступних вразливостей:
а) наявність у родині людини з інвалідністю І, ІІ групи;
б) наявність у родині людини з інвалідністю з дитинства І,ІІ групи;
в) наявність у родині дітей з інвалідністю віком до 18 років;
г) наявність у родині людей, які мають фізичні або психічні вади, а саме:
- мають порушення зору, слуху;
- мають складнощі у самообслуговуванні;
- мають складнощі у пересуванні;
- мають порушення пам’яті, концентрації уваги;
- мають порушення мови та труднощі у спілкуванні.

Допомога у розмірі 6660 грн. на одну особу, нараховується на банківський рахунок одного з членів сім’ї одноразово, але не більше ніж чотири виплати на родину.

ВАЖЛИВО! Отримати фінансові гранти можуть тільки ті, хто не отримував грошову допомогу від інших благодійних організацій упродовж останніх 3 місяців.

З метою організації прийому громадян просимо внутрішньо переміщених осіб, які зацікавлені у оформленні допомоги та які протягом останніх трьох місяців не отримували грошову допомогу від інших благодійних організацій, звернутись до відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення Великоплосківської сільської ради.
Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень