A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Останній день Всеукраїнського тижня дитячого читання «Слався, величайся, українська книго, серед дітвори!»

Дата: 27.03.2023 13:08
Кількість переглядів: 156

    Фото без опису

 

     Сьогодні в Україні видається величезна кількість прекрасних дитячих книжок. Старі добрі казки, нові історії про улюблених героїв, яскраві перевидання дитячої класики з сучасними ілюстраціями – безліч українських дитячих книг тільки й чекає свого часу, щоб порадувати свого юного читача.  І тому сьогодні в останній день  «Всеукраїнського дитячого та юнацького тижня читання» на виставці представлені книги сучасних українських авторів про життя підлітків, їх мрії, прагнення та бачення майбутнього. Юні читачі  ознайомилися з розповідями бібліотекарки С.І. Піструїл про славні традиції проведення Тижня дитячого читання, а також прочитали цікаві факти, вірші та вислови про книгу.

    Читання – це віконце, через яке діти бачать, пізнають світ і самих себе. Книга - це могутня зброя. Розумна, натхненна Книга нерідко вирішує долю людини. (В. Сухомлинський)

    Перед книгою віками схиляло в шанобі голову людство, вважало її своєю святинею. Адже книга вселяє в нас любов до рідної України, повагу до інших народів, інтерес до їхньої культури, виховує почуття патріотизму. Вона навчає рідної мови, розкриває красу поетичного слова. Все життя книга допомагає нам вчитись, працювати, жити. Книга наш помічник, а для тих, хто вміє дружити з нею, – вірний друг. Нерідко книга, прочитана ще в дитинстві, залишається в пам`яті на все життя.                                                 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень