A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Урочисте відкриття КНП "ЦПМСД Великоплосківської сільської ради"!

Дата: 18.03.2023 20:41
Кількість переглядів: 916

Фото без опису

Доброго вечора, мешканці Великоплосківської громади!

Сьогодні є нагода провести екскурсію приміщенням Комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги Великоплосківської сільської ради», адже відбулась урочиста подія – відкриття Центру!

До нас на свято завітали представники Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної військової адміністрації на чолі з директором Департаменту Наталією Одарій-Захар’євою.

Дев’ять місяців пройшло від прийняття рішення Великоплосківською сільською радою «Про створення Центру» до його сьогоднішнього функціонування). Але ж попереду ще багато праці та перемог!

Спішимо повідомити, що в приміщенні зроблено капітальний ремонт. В амбулаторії є два кабінети сімейного лікаря, кабінет щеплень та лабораторний кабінет. Всі кабінети оснащені необхідним медичним обладнанням та сучасними меблями.

Медичну допомогу населенню Великоплосківської громади надають: директор Центру Катерина Труханова, лікар-терапевт вищої категорії Наталія Пластун та медична сестра Марія Труханова.

Директор Департаменту Наталія Одарій-Захар'єва побажала працівникам Центру спільних успіхів у боротьбі за здоров’я пацієнтів, висловила щирі слова подяки керівництву громади за благородну справу – турботу про здоров’я людей, усім мешканцям громади – здоров’я та мирного неба.

Низький уклін та щирі слова подяки усім, хто допомагав, брав участь у цій благородній справі, починаючи від прийняття рішення, ремонту приміщення, оснащення обладнанням, отримання ліцензії та до сьогоднішнього дня разом із нами.

Разом до перемоги!

Ласкаво просимо до амбулаторії с. Великоплоске!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень