A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Звернення Великоплосківського сільського голови щодо проведення благоустрою

Дата: 16.03.2023 11:24
Кількість переглядів: 319

Фото без опису

Звернення Великоплосківського сільського голови щодо проведення благоустрою
 

Шановна громадо!

Продовжуючи  добрі традиції наших предків, із настанням весняних днів кожен господар намагається навести лад у своїй оселі, прибрати подвір’я, обрізати дерева, впорядкувати клумби тощо.

Тому, звертаюся до кожного мешканця громади, до керівників підприємств, установ та організацій, власників об’єктів торгівлі та сфери послуг незалежно від форм власності, депутатів,  щоб і ми, усі разом  навели лад у нашому спільному домі – у Великоплосківський  територіальній  громаді.

Закликаю всіх  долучитися  до  прибирання та впорядкування власних, прилеглих та закріплених територій, вулиць, тротуарів, газонів, парків, дворів від бруду і сміття, облаштування клумб, посадки квітів. Привести до охайного вигляду фасади будівель, паркани, підрізати дерева, облаштувати належні підходи до будівель, зокрема закладів торгівлі, підприємств, установ та організацій. Вжити заходів щодо запобігання створення сміттєзвалищ навколо закладів торгівлі.

Також звертаюся до усіх мешканців громади навести лад в місцях поховання наших предків, своїх рідних, знайомих та друзів. Якщо з певних причин  у когось немає можливості прибрати могили своїх рідних – допоможемо їм. Сміття прошу виносити у відведені місця. Про проведення спільного прибирання та фарбування вапном парканів кладовищ буде повідомлено пізніше.

Нагадую, що на території сіл громади не допускається складування побутового і будівельного сміття, побутових відходів, складування дров, опалого листя в невстановлених для цього місцях, у разі порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою територій населених пунктів передбачається адміністративна відповідальність.

Водночас наголошую на забороні спалювання сухої трави, адже це несе шкоду як природі так і людям.

Переконаний, що тільки разом ми  зможемо навести порядок у нашому спільному домі!   
        

З повагою Великоплосківський сільський голова     Іван БАТУРІН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень