A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Зустріч з представниками бізнесу щодо благоустрою прилеглих територій

Дата: 14.03.2023 15:44
Кількість переглядів: 112

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

14 березня 2023 року відбулась зустріч-нарада з власниками та орендарями торгівельних точок (магазинів, МАФів). На нараді обговорили питання початку робіт з весняного благоустрою.

Секретар сільської ради (Сергій Шлюшкін) звернувся до представників бізнесу з проханням долучитися до спільної роботи з прибирання територій. «Прийшла весна, зійшов сніг і назовні вийшли всі наслідки недбалого ставлення несвідомих громадян до довкілля. Навіть у важкі часи війни не можна забувати про чисте довкілля. Це обличчя громади, її візитівка». Секретар закликав підприємців не тільки прибрати території і підтримувати їх в належному стані, а й долучатися до виховання культури споживачів і покупців. Попросив встановити сміттєві урни біля своїх магазинів тих, у кого їх немає, а також, за потреби, оновити фасади будівель. Закликав бути активними і комунікувати із сільською радою, звертатися якщо потрібна допомога комунальників  в наведенні благоустрою прилеглих територій.

Начальник відділу комунального господарства та благоустрою сільської ради  (Микола Шульгін)  ознайомив присутніх із витягом з Правил з благоустрою територій громади в частині догляду за прилеглими територіями. Озвучив готовність до співпраці і допомоги  підприємцям в питаннях благоустрою, якщо виникатиме  потреба залучити техніку та людські ресурси.

Підприємці озвучили питання, які їх хвилюють сьогодні. Говорили про необхідність наведення ладу, цікавилися чи можна за потреби скористатися допомогою сільської ради для проведення робіт з благоустрою прилеглих територій.

Підсумовуючи зустріч секретар сільської ради подякував усім, хто відгукнувся і прийшов. «У громаді вже склалася добра традиція весняних толок з прибирання територій. Загалом свідомі підприємці і керівники активно долучаються до таких акцій. Хотілося б зберегти цю традицію і надалі. Навіть попри війну хотілося б знаходити можливість та бажання берегти довкілля і дбати про чистоту громади».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень