A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Декада педмайстерності

Дата: 10.03.2023 08:46
Кількість переглядів: 106

Функціонування нинішнього суспільства вимагає особистостей, як кажуть, із певною «начинкою», тобто таких, які здатні адаптуватися до надзвичайно складних умов життєдіяльності, ринкової економіки, боротьби за вищий (кращий) статус у суспільстві, систематично опановувати нові знання, навички і вміння, долати перешкоди, досягаючи поставленої мети, при цьому не зашкоджуючи своєму психічному здоров´ю й зберігаючи психічну стійкість. Мова йдеться про конкурентоздатну особистість.


З метою стимулювання  педагогічного  колективу до підвищення професійно-педагогічної  майстерності, формування конкурентоздатної особистості вчителя, активізації творчого потенціалу кожного молодого та досвідченого педагогів у Великоплосківському опорному закладі освіти з 20 лютого по 03 березня було організовано і проведено традиційну  Декаду педагогічної майстерності.

 

Під девізом “Від активної позиції всіх учасників освітнього процесу до успішного результату  вчителі підготували та провели на достойному рівні багато відкритих уроків, на які запрошувалися колеги. Для учнів готувалися різноманітні цікаві знахідки, які захоплювали дітей,  використовувалися сучасні освітні ресурси, що сприяли  б розвитку їхнього інтересу до вивчення предметів.

 

На заключному психолого-педагогічному семінарі учні 11 класу презентували створений колаж творчої моделі конкурентоздатної особистості вчителя. У перебігу тренінгових вправ педагогічні працівники визначали рівень прояву власних конкурентних якостей, ділилися досвідом конкурентоздатної поведінки, навчалися адекватно оцінювати свої конкурентні якості, своє місце в колективі, відношення інших, бачити свої позитивні та негативні риси характеру.  На завершення тренінгу учасники піднімалися на “Пік конкурентоздатності” та  обирали собі місце на “Піку лідера”.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень