A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відновлено роботу Порталу електронних послуг ДСНС❗

Дата: 09.03.2023 14:53
Кількість переглядів: 71

 

ДСНС України інформує про відновлення роботи Порталу електронних послуг ДСНС, скориставшись яким є можливість заповнення декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань пожежної безпеки через Єдиний державний портал адміністративних послуг, зокрема через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС.

Сервіси:

Портал електронних послуг – https://e-services.dsns.gov.ua.

Єдиний державний веб-портал електронних послуг – http://poslugy.gov.ua.

Також зазначену декларацію можливо подати або надіслати рекомендованим листом за місцем розташування об’єкта (об’єктів) нерухомості до адміністратора центру надання адміністративних послуг.

Подати заяву на отримання послуги заявник може особисто або через законного представника, заповнивши заяву на отримання послуги онлайн на сайті.

Хто може звернутися:

  • юридична особа,
  • фізична особа-підприємець.

Нормативні документи, що регулюють надання послуги:

  • Кодекс Цивільного захисту України, частина друга, стаття 57;
  • Постанова КМУ від 05.06.2013 №440 «Про затвердження Порядку подання і реєстрації декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки».

У яких випадках декларація не подається?

  • У разі використання торговельних місць, кіосків та контейнерів, якщо їхнього розміщення на ринку відповідно до схеми, погодженої з органом державного пожежного нагляду;
  • орендарем об’єкта нерухомості (особою, яка використовує об’єкт нерухомості за цивільно-правовим договором, що не передбачає перехід права власності на такий об’єкт) за умови, що декларацію на об’єкт нерухомості зареєстровано його власником;
  • у разі використання об’єктів, що в установленому законодавством порядку приймаються в експлуатацію після завершення будівництва, реконструкції, реставрації, капітального ремонту.

Декларація реєструється на безоплатній основі.

Термін реєстрації — 5 робочих днів.

Інформацію надано ДСНС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень