A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Робота у напрямку розвитку мережі та закладів освіти Великоплосківської територіальної громади, продовжується. На черзі Новосавицька гімназія з початковою школою Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району

Дата: 07.03.2023 11:30
Кількість переглядів: 95

Після введення в дію спортивної зали, продовжується   оновлення класів. Великоплосківський сільський голова Іван Батурін, староста старостинського округу Людмила Орлова та директор закладу освіти Ліна Стукалова  погодили   подальший план, строки та перелік  ремонтних робіт.

Під час ремонту у приміщеннях:

  • замінюються підлоги
  • упорядковуються стіни та стелі
  • повністю оновлюється освітлення та пічки «груба»
  • обладнуються санвузли
  • ремонтуються вхідні групи

Роботи виконуються у строк та в рамках коштів, виділених з місцевого бюджету.

 

Після завершення ремонту приміщення будуть обладнані всім необхідним – меблями, інтерактивним та методичним обладнанням. Вказані приміщення в подальшому планується використовувати для забезпечення організації та роботи дошкільного підрозділу гімназії.

 

Зокрема, у Новосавицькій гімназії, до початку поточного навчального року було проведено ремонт та облаштовано класну кімнату першого класу: оновлено меблі, встановлено інтерактивну панель, а також виділено новий ноутбук для вчителя, які вручались в межах національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» за підтримки Міністерства освіти і науки та ЮНІСЕФ.

 

Сільський голова підкреслив, що у цей скрутний час украй важливою й життєво необхідною залишається постійна підтримка сфери освіти. Усі ми вчилися та продовжуємо вчитися жити в цих нових умовах: хтось – продовжувати здобувати освіту, а хтось – працювати. Тому в умовах воєнного стану важливо забезпечити продовження здобуття загальної середньої та дошкільної освіти, максимальне збереження кадрового потенціалу педагогічних працівників, створення безпечного та якісного освітнього середовища.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень