A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

На базі Слов'яносербської гімназії відбулися зональні змагання з волейболу (дівчата) в залік спартакіади учнів ЗЗСО Одеської області

Дата: 03.03.2023 14:46
Кількість переглядів: 812

Фото без опису

     Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації від 01.02.2023 року №08/ОД "Про проведення обласної Спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти у 2022-2023 навчальному році" 02.03.2023 р. на базі Слов'яносербської гімназії відбулися зональні змагання з волейболу (дівчата) в залік спартакіади учнів ЗЗСО Одеської області. Команди зустрічали вчителі гімназії, які провели екскурсію по школі та ознайомили з укриттям на випадок повітряної тривоги. Учасників змагань привітав голова Великоплосківської ТГ Батурін Іван Максимович та директор Слов'яносербської гімназії Будковська Валентина Андріївна. Привітали спортсменів і дівчата групи "Красуні" Великоплосківського будинку культури, танцювальний колектив "Пульс". В змаганнях взяли участь 6 команд. За регламентом змагань на початку турніру команди були поділені на дві групи (по три в кожній). Команди ,які займали перше та друге місця в своїй групі виходили в наступний етап - півфінали. В першій групі грали Великоплоске, Новоборисівка та Роздільна. А в другій групі - Великомихайлівка, Знам'янка та Конопляне.

     В груповому турнірі наша команда зіграла дві гри: першу - програла команді Роздільна, а другу - виграла у команди Новоборисівки. За підсумками результатів ігор команд в першій групі місця
розподілилися так:

  • 1 місце - Роздільна;
  • 2 місце - Великоплоске;
  • 3 місце - Новоборисівка.

А за підсумками  результатів ігор команд в другій групі:

  • 1 місце - Знам'янка,
  • 2 місце - Конопляне,
  • 3 місце - В.Михайлівка.

     Наступний етап - це півфінали. В першому  півфіналі грали між собою Роздільна та Конопляне. Перевага в класі дала можливість команді Роздільна переграти Конопляне. В другому півфіналі зустрічалися команди Великоплоске та Знам'янка. Наша команда доклала сил,щоб виграти першу партію. Але в наступних партіях, незважаючи на відчайдушний опір, не змогла втримати рахунок в наступних партіях та, на жаль, поступилася. Далі команди за регламентом змаганьстали розігрувати між собою 3-4 місця. Це була пара Великоплоске - Конопляне. В цій грі наша команда на класі переграла Конопляне, тим самим завоювавши 3 місце. Молодці! А пара Знам'янка - Роздільна між собою визначала долю 1-2 місця. В цій грі команді Знам'янка завдяки своїй тактиці вдалося виграти і, таким чином, посісти перше місце на турнірі. Команди які отримали 1,2,3 місце були нагороджені грамотами, кубками та медалями. За 4,5,6 місце команди отримали грамоти і кубки.

   В цілому, змагання проходили в дружній атмосфері. Більшість поєдинків проходило на належному рівні. Команди показували чудові ігри. Гравці отримували від вболівальників заслужені оплески за пристойний волейбол. Учасники змагань були нагодовані смачним обідом. Волейболісти та вболівальники отримали масу задоволення.

     Вітаємо учасників та призерів!

     Дякуємо організаторам за теплий прийом!

     Дякуємо ЗСУ за можливість змагатися!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень