A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

В Одеській області формують батальйон «Чорноморська Січ»

Дата: 22.02.2023 15:09
Кількість переглядів: 326

 

Фото без опису

В Одеській області продовжується прийом патріотично налаштованих та вмотивованих громадян до майбутнього військового формування у складі ЗСУ — батальйону «Чорноморська Січ».

Військовозабов‘язані громадяни України віком від 18 до 60 років, які перебувають на військовому обліку, внутрішньо переміщені особи та ті особи, які тимчасово перебувають на території Одеської області, можуть приєднатися до лав цього формування. Наша кампанія, зокрема інформаційна, спрямована винятково на вмотивованих людей, які добровільно записуються до лав ЗСУ, щоб захистити південні терени нашої держави, зокрема Одеський регіон від окупантів.

До складу окремого батальйону «Чорноморська Січ» планують набрати близько 600 осіб. Забезпечення цього підрозділу буде здійснюватись на рівні забезпечення інших підрозділів ЗСУ.

Формування та розміщення особового складу, який буде підготовлений за сучасними стандартами країн НАТО, відбуватиметься виключно на території Одеської області.

Під час звернення обов’язково треба вказувати, що ви маєте намір проходити службу саме в цьому окремому батальйоні. Наразі є телефон гарячої лінії, на яку можна звернутись із будь-якими питаннями щодо батальйону — 0800 333 126.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень