A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Спасибі за подаровані книжки

Дата: 21.02.2023 13:51
Кількість переглядів: 294

Фото без опису

     Книги відкривають нам світ, допомагають уявити минуле, заглянути в майбутнє. З тих пір, як люди навчилися писати, мудрість вони довірили книгам. Книги відкривають неймовірні можливості в будь-якому віці. А вчасно прочитана книга - величезна удача.
У середньовіччі вважалося, що людина, яка передала в монастир такий цінний дар, як книга, зберігає про себе пам'ять у нащадків. Уміння віддавати, дарувати свідчить про щедрість душі.

    У нашому селі багато добрих і чуйних людей. Протягом акції наші читачі безкоштовно приносять в бібліотеку свої особисті книги. Дарують цілі зібрання творів, книги класиків і сучасних авторів. Завдяки їх безкорисливості фонд постійно поповнюється різноманітною і потрібною літературою.

    Особливу подяку висловлюємо  ТОВ «Топаз»  за подаровані нові книжки. Щире спасибі вам за безкорисливі дари. Ми глибоко зворушені вашим добрим ставленням. Маленьки дарувальники Єждіни Андрій та Анюта також подарували книжки бібліотеці.

    Спасибі всім за тепло сердець, доброту, розуміння!
Дорогі наші читачі! Дякуємо всім, хто небайдужий до нашої бібліотеки! Приходьте до нас та приводьте своїх друзів і близьких! Будемо читати разом!

Бібліотекарі завжди щиро вдячні за подаровану літературу, бо впевнені – кожна книга обов’язково знайде свого читача.

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень