A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Відлуння чужої війни.

Дата: 15.02.2023 13:42
Кількість переглядів: 451

Фото без опису

15 лютого ми вшановуємо учасників бойових дій на території інших держав, шануємо всіх тих, хто з честью і гідністю виконав свій військовий обов’язок у різний час ,у різних державах.

У період з 1979 по 1989 рік саме на Афганській землі виконували свій військовий обов’язок 96 молодих хлопців  з Великоміхайлівського району.З них понад 20 проживали  та проживають на території нашої громади.Ми пишаємося мужністю наших земляків, пам’ять про ту війну житиме вічно.

Інтернаціональна війна – ще одна сумна сторінка нашої історії, брудна, неоголошена... Вона як усі попередні, несли смерть, каліцтво, одягнула в жалобу тисячі сердець, материнських сердець. У війни безжальні очі, у війни свій рахунок, своя безжальна арифметика.

Серце стискається від болю, коли думаєш про тих, хто, виконуючи наказ Батьківщини, пройшов важкими дорогами чужої країни. За кожним воїном-інтернаціоналістом– доля, життєвий подвиг, крок у безсмертя.

Сьогодні у Великоплосківському  будинку культути була проведена година пам'яті на яку були запрошені війни інтернаціоналісти зі всієї громади.

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень