A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

    Будьте обережні з вогнем, бережіть своє життя та життя своїх дітей!

Дата: 13.02.2023 16:00
Кількість переглядів: 98

 

8 лютого 2023 року  у  адміністративному приміщені Великоплосківської сільської ради відбулася робоча  зустріч керівників громади та  Роздільнянського районного управління  Головного управління  ДСНС в Одеській області у ході якої було проаналізовано спільну роботу  Служби порятунку в умовах збройної агресії з боку РФ, а також узгодження  планів подальшої роботи.

     Розглядалися  актуальні питання щодо недопущення надзвичайних ситуацій на об’єктах критичної інфраструктури, забезпечення нормальних умов життєзабезпечення населення  територіальної громади в умовах воєнного стану.

     Проведено  огляд-оцінку  захисних споруд,  укриттів придатних для захисту учнів та працівників у разі загрози або виникнення надзвичайної ситуації.

     Погоджено проведення  в  навчальних закладах громади  навчання з евакуації учнів, вихованців та викладацького складу у разі оголошення «повітряної тривоги» або пожежі.

      Співробітниками  ДСНС України  спільно з представниками Служби у справах дітей та відділу сім’ї, молоді та соціального захисту населення Великоплосківської сільської ради проведено профілактичну роботу серед сімей з дітьми, осіб похилого віку Великоплосківської громади з метою попередження нещасних випадків через порушення правил пожежної безпеки та правил поведінки в період опалювального сезону.

       Фахівці Служби порятунку провели роз’яснювальні бесіди про наслідки нехтування вимогами пожежної безпеки та вручили застерігаючи листівки сім’ям з дітьми та пенсіонерам. Також під час спілкування  рятувальники нагадали громадянам, що  для того, щоб період холодів минув без шкоди для їх життя і добробуту, необхідно потурбуватись про пожежну безпеку у власних оселях, зокрема користуватись тільки справним пічним опаленням, перевіреним фахівцями газовим обладнанням, не перевантажувати електромережу, обережно поводитись з відкритим вогнем.

      Фахівці Служби порятунку зауважили, що підозрілі предмети категорично заборонено чіпати, розбирати або кидати у вогонь, а у разі виявлення потрібно негайно викликати Службу порятунку за номером «101».

        Будьте обережні з вогнем, бережіть своє життя та життя своїх дітей!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень