A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З Днем Святого Миколая!

Дата: 19.12.2022 16:51
Кількість переглядів: 276

Фото без опису

19 грудня до дітей пільгових категорій в усі куточки Великоплосківської громади завітав Святий Миколай з солодкими подарунками. Діти отримали подарункові набори, придбані за рахунок місцевого бюджету Великоплосківської сільської ради. Також по завершенню благодійної акції «З теплом у серці» діти громади отримали теплий одяг та взуття від небайдужих жителів нашої громади, які неодноразово беруть участь у благодійних акціях громади. Для дітей підготовлена та проведена розважально - конкурсна програма за участю старостів, працівників шкіл та Будинків культури спільно з Службою у справах дітей Великоплосківської сільської ради.

Дорогі діти, зростайте добрими й щасливими на радість рідним та на славу Україні!

Шановні благодійники Великоплосківської громади, щиро вдячні вам за участь в акції «З теплом у серці».

Добрі справи не залишаються непоміченими – вони як маяки світять тим, хто чекає допомоги. Надаючи допомогу, Ви даруєте не просто матеріальні цінності, а даєте радість, віру і надію. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею.

Керівництво Великоплосківської громади бажає кожній родині у наступному році усіляких гараздів, здоров’я, процвітання, миру, благополуччя, добра та щастя. Нехай теплo і затишок не покидають ваші домівки, а Святий Миколай приносить тільки радість!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень