Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

6 грудня - День Збройних сил України

Дата: 06.12.2022 08:36
Кількість переглядів: 149

Фото без опису

День Збройних сил України відзначається щорічно 6 грудня. Це свято завжди відзначалося з гордістю та пошаною, але у 2022 році під час повномасштабної війни його важливість зросла ще більше. ЗСУ - це меч і щит України, наша опора і захист. Найкращі сини і дочки України борються в Збройних силах за незалежність і свободу своєї Батьківщини.

День ВСУ був заснований Верховною Радою майже відразу після здобуття незалежності в 1993 році. Дата свята була приурочена до дня прийняття Закону України "Про Збройні Сили України" 6 грудня 1991 року.

 

Збройні сили України – це армія сильних, відважних, мужніх захисників, які до останнього подиху  захищають рідну державу. Наші воїни є прикладом незламності духу, самовідданості та віри в рідну державу, в її майбутнє.

Тож шановні наші захисники! Прийміть найщиріші слова привітання з нагоди Дня Збройних Сил України! Бажаємо Вам  віри та сили, успіхів у повсякденному житті, впевненості у своїх силах, нескінченної енергії, мужності та відваги   в ім'я єдиної, суверенної та незалежної України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень