A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Електромонтажні роботи в с. Слов'яносербка

Дата: 15.11.2022 19:38
Кількість переглядів: 105

Фото без опису  З третього листопада 2022 року в селі Слов’яносербка було розпочато електромонтажні ремонтні роботи з реконструкції повітряних ліній електропередач по вулиці Шкільній, на ділянці від 36 по 95 номер.

      Виконавцями робіт була бригада ТОВ «Одеська мехколона №10» на чолі з виконробом Оленко Денисом Валерійовичем. Ремонт проведено з метою покращення якості та надійності електропостачання, так як старі дротові лінії були змонтовані більше ніж 70 років назад. Саме тому під впливом погодних умов на цій ділянці села часто відбувалося аварійне відключення, рвалися та переплутувалися дроти, що призводило до відсутності електропостачання.

    Жителі вулиці Шкільної висловлюють велику подяку майстрам за виконану роботу. Бажають добра, злагоди, оптимізму та високих досягнень в цій нелегкій роботі. Всі роботи виконані в стислі строки завдяки високій майстерності та професіоналізму працівників бригади.

    Великоплосківський сільський голова Батурін І.М. відмітив, що ремонт виконано вчасно та якісно, з урахуванням всіх нормативних вимог та вручив Подяку ТОВ «Одеська мехколона № 10» за проведення на високому рівні ремонтних робіт з реконструкції повітряних ліній електропередач в селі Слов’яносербка Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень