A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«Над білим янголом скорботи»

Дата: 25.11.2022 17:20
Кількість переглядів: 226

Фото без опису

 

   Проходить час, і, здається, він повинен був залікувати рани. Але ці рани на серці України кровоточать дотепер, не даючи забути одну з найтрагічніших сторінок історії нашої Батьківщини.

   З метою вшанування пам’яті жертв голодоморів в Україні 25 листопада працівники КЗ «Публічна бібліотека Великоплосківської сільської ради»  та Будинок Культури презентували інформаційно-документальну виставку «Над білим янголом скорботи», що висвітлює трагедію трьох масових голодоморів: 1921-1923, 1932-1933, 1946-1947 років.

   У читальній залі бібліотеки була оформлена книжкова виставка-реквієм «Стежини скорботи: голодомор в Україні», на якій експоновані різноманітні книги та посібники, що розповідають про причини та наслідки голодоморів.

   Кожна книга з цих виставок стане одним із місточків, що єднає нас з минулим, допомагає розібратись в тих білих плямах, які виникають на карті історії України.

   Презентуючи книжкові видання, бібліотекарі вкотре нагадали, що треба свято берегти пам’ять про ті страшні події, усвідомлювати трагізм у долі рідного народу, сприяти зростанню патріотичних почуттів на засадах особистого розуміння історії.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень