A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Додаток єППО

Дата: 17.11.2022 11:22
Кількість переглядів: 123

Фото без описуНебо... прозоро-блакитне Українське мирне небо, Створено для насолоди погляду, для вільного польоту птахів, для райдуги після дощу, для грому та вітру, для яскравого сонця. Вільне українське прозоро-блакитне небо з білими хмаринками, в якому мають літати лише птахи та цивільні літаки. Наше небо не створене для війни. Наше українське небо - розмах української душі!


З лютого місяця комусь спало на думку втрутитись в наші життя. Варварськи прийти скористатись нашим небом для руйнування нашої землі, нашого життя.
Ми українці з давніх давен маємо мужність, віру та силу. Ми завжди відстоювали свою свободу. Настав час знову об'єднатись, знову довести , що ми сильні та вільні. Знову великою ціною. У нас є така можливість. Ми маємо змогу допомогти нашим захисникам майже миттєво. Як це зробити? - Легко!

Якщо ви помітили у нашому чудовому, блакитному небі щось підозріле - ракету, гелікоптер, літак, безпілотник, або чули подібні звуки польоту цих приладів, або звуки вибухів - ОДРАЗУ повідомляйте нашим силам ППО використовуючи єППО Спостерігач!
Небо України - вільне, воно наше до кожної молекули, воно з нами назавжди!!!
Разом ми сила, разом до перемоги !!!
Конструкторська група "Технарі"

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.quick.brpg.pathfinder

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень