A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Оголошення про придбання житла для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб а території Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області

Дата: 14.11.2022 11:34
Кількість переглядів: 187

Конкурсна комісія з придбання у комунальну власність житла на вторинному ринку для надання в тимчасове користування внутрішньо переміщених осіб, з метою формування фонду житла для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб на території Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області, повідомляє про проведення конкурсу щодо придбання житла (квартир) для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Основні вимоги до житлових приміщень (квартир, будинків):

Запропоноване житло повинно знаходитись в с.Великоплоске Великоплосківської сільської ради;

житло має відповідати державним будівельним, санітарним, пожежним та іншим нормам  та вимогам встановленим для певного виду та типу об’єкта;

житло має бути облаштовано  каналізацією, мати систему опалення, 

         житло повинно бути оснащене мінімальною кількістю меблів та побутових приладів ( ліжко/диван, шкаф, холодильник, кухонні меблі, стіл т.д.)

водопостачання та енергопостачання та придатне для негайного проживання;

житло має бути без заборгованостей за комунальні послуги та інших платежів;

житло має бути вільним від реєстрації в ньому осіб.

Для участі в конкурсі подаються:

  1. Заява про участь в конкурсі – цінова пропозиція встановленого зразка (додається)  із зазначенням  прізвища, імені, по-батькові фізичної особи, її місця проживання, номера телефону, кількості кімнат, вартості 1 квадратного метра житла, загальної  та житлової  площ, загальної  вартості житла);
  2. Інші документи:

а) копія паспортів (усі сторінки) фізичної особи, або співвласників та реєстраційних номерів облікових карток платників податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки  платника податків і мають відмітку в паспорті);

б) витяг з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно;

в) копії правовстановлюючих документів (документи, які підтверджують право власності, оновлений технічний паспорт);

г) інформацію про відсутність заборгованості за житлово- комунальні послуги;

е) довідка про наявність/ відсутність зареєстрованих неповнолітніх осіб за адресою житла, що пропонується;

є) експертну оцінку нерухомого майна

д) витяг з державного земельного кадастру

Закупівля житла за рахунок бюджетних коштів в установленому законодавством порядку здійснюється з урахуванням наступних вимог:

  • житло повинно знаходитись в с. Великоплоске Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області;
  • придбання впорядкованого житла, яке відповідає санітарно-технічним вимогам, виходячи з норм  не  менше 6 кв. метрів на одну особу та придатне для негайного проживання;
  • житло повинне бути без заборгованості за комунальні послуги та інших платежах.

Витрати Учасника, пов’язані з підготовкою та поданням конкурсної пропозиції, не відшкодовуються (в тому числі й у разі відміни конкурсу чи визнання конкурсу таким, що не відбувся).

Подання та розкриття конкурсних пропозицій.

Спосіб подання конкурсних пропозицій – особисто або поштою.

Оформлення конкурсних пропозицій.

Усі сторінки конкурсної пропозиції Учасника конкурсу повинні бути пронумеровані, а на зворотній стороні останньої сторінки повинен бути зроблений запис, в якому вказується цифрами і прописом кількість пронумерованих сторінок, який засвідчується підписом Учасника.

Конкурсна пропозиція повинна мати реєстр наданих документів, який підшивається до складу пропозиції і рахується як перший аркуш конкурсної пропозиції.

Конкурсна пропозиція та документи готуються Учасниками в одному примірнику і подаються у письмовій формі (завірена особистим підписом), яка повинна бути прошита, пронумерована у запечатаному конверті з позначкою «На Конкурс».

На конверті, крім позначки «На Конкурс» повинно бути зазначено:

  • повне найменування Учасника (адреса, номери контактних телефонів);
  • повне найменування Замовника;

Ціна конкурсної пропозиції:

Ціна конкурсної пропозиції Учасника означає суму, за яку Учасник передбачає виконати замовлення щодо продажу квартири або житлового будинку.

Ціна вказується за 1 кв. метр загальної площі квартири або житлового будинку.

Ціна пропозиції залишається незмінною до повного виконання сторонами зобов’язань за договором та встановлюється в національній валюті.

Заявки від продавців житлових приміщень приймаються протягом 10 робочих днів з дня опублікування оголошення про придбання житла на сайті Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області (оголошення опубліковано 14 листопада 2022 року) за адресою: 67140, Одеська область, Роздільнянський район,  с. Великоплоске вул. Центральна, 121 (Центр надання адміністративних послуг Великоплосківської сільської ради Роздільнянського району Одеської області, з 8.00 до 17.00 понеділок- п’ятниця, тел. +380992606882.

Розгляд конкурсних пропозицій буде проведено 28 листопада  2022 року о 10 год.00 хв. В залі засідань Великоплосківської сільської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень