A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Проведено семінар для працівників клубних закладів

Дата: 10.11.2022 16:40
Кількість переглядів: 182

Згідно плану роботи Відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради , 10.11.2022,  проведено семінар для працівників клубних закладів  громади.

На семінарі було розглянуті питання діяльності клубних закладів в умовах воєнного часу, участь творчих колективів та учасників художньої самодіяльності в соціально-культурних проєктах, можливість надання психологічної підтримки людям похилого віку та людям зі статусом ВПО, підготовка річної звітності.

В 2022 році  Одеським обласним центром української культури   оголошено конкурс «Майстер клубної справи». Козир Олена Сергіївна, художній керівник Слов’яносербського сільського будинку культури, прийняла участь в номінації «Молодий клубний працівник». Олена поділилась досвідом своєї роботи: творчими розробками заходів та проєктів.  Призове місце не отримано, але скільки позитивних емоцій від досягнених творчих успіхів.

 За творчий підхід до справи, розробку та втілення соціально-культурних проектів на території Слов’яносербського старостинського огругу було нагороджено грамотою відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради Козир Олену Сергіївну.

За сумлінне виконання професійних обов’язків, розробку заходів національно-патріотичного напрямку та збереження культурної спадщини рідного краю було нагороджено грамотою відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради Мардарь Тетяну Іллівну.

За розвиток творчого потенціалу вихованців та досягнення високих результатів в конкурсах  обласного етапу було нагороджено грамотою відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради Привалову Олену Олександрівну , Кудрявцеву Тетяну Олександрівну.

За розвиток творчого потенціалу вихованців  та розробку заходів національно-патріотичного напрямку було оголошено подяки Євсєєвій Наталі Миколаївні, Ліхачовій Наталі Володимирівні, Левицькій Вікторії Анатоліївні.

 За якісну та плідну роботу, за допомогу в організації  виставок декоративно-прикладного мистецтва, соціально-культурних проектів і активну участь у творчій роботі колективу було оголошено подяки Матенко Людмилі Володимирівні, Орловій Ларисі Петрівні.

Учасників семінару було запрошено на екскурсію до музейної кімнати експонатів минулого, що наглядно відтворюють обряди та традиції жителів села Великоплоске.

Багато позитивних емоцій отримано і багато планів ще попереду. Будемо творити і досягати творчих успіхів.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень