A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Сила нескорених

Дата: 14.10.2022 08:00
Кількість переглядів: 354

 

 Щиро вітаємо всіх із Днем захисників і захисниць України - зі святом мужності, честі, доблесті, незламності національного духу!

     14 жовтня - день святої  Покрови  Пресвятої  Богородиці - ще з козацьких часів був святковим днем захисників Вітчизни та символізує багаті й славні традиції українського народу, упродовж століть тісно пов’язується із ідеями захисту від ворогів.

     Волелюбні козаки зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, а тепер уже покоління наших сучасників змушено зі зброєю в руках захищати честь рідної землі, свободу та незалежність Батьківщини.

     Найщиріші вітання усім воїнам, які мужньо захищають суверенітет, територіальну цілісність нашої держави, мир та спокій українського народу.

     Це свято подяки чоловікам і жінкам - всім захисникам України, і всім тим, хто своїми діями так чи інакше захищають Україну, дарують своєму народові мирне майбутнє.

     Бажаємо нашим захисникам міцного здоров’я, незламної волі, сили духу, незгасимої енергії, добра і миру, душевного спокою, плідної праці на благо української держави, успіхів у повсякденному житті, благополуччя та добробуту, родинного тепла та затишку!

    Великоплосківський  будинок   культури  спільно з бібліотекою  організували у медійному форматі перегляд відеофільмів про незламність духу українського народу, присвячені захисникам та захисницям України.

Зробили стенд на згадку про загиблих земляків

Баєва Івана, Жупанова Андрія і поклали квіти до пам’ятника.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень