A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Лине слава козацька з далеких віків

Дата: 14.10.2022 09:02
Кількість переглядів: 220

 

 Фото без опису

    14 жовтня – визначна дата, яка символізує багаті і славні традиції українського народу, уособлює мужність, героїзм, незламність національного духу оборонців на всіх етапах її багатовікової історії.

   Цього дня  українці святкують одразу чотири свята: Свято Покрови Божої Матері;  День українського козацтва;  річницю створення Української повстанської армії (УПА) та День захисника і захисниць України.

   До Дня Українського козацтва та Дня захисника і захисниць України працівники бібліотеки підготували книжкову виставку «Боролись! Боремось! Поборемо!». Для юного покоління підготували відео проект «Історія українського козацтва» та історію одного козака «Іван Сірко».

   Метою проведення яких є сформувати у юного покоління почуття особистої відповідальності за долю держави, готовність стати на захист державних інтересів країни, виховувати глибоку повагу до захисників, які віддали своє життя в ім’я майбутнього.

   Тому сьогодні ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив та боронить честь рідної землі, свободу і незалежність Батьківщини, мужньо стоїть на захисті нашої держави.   Ми вклоняємося подвигу тих, хто віддав своє життя в ім’я свободи України, мужньо захищаючи рідну землю, та всім, хто несе військову службу в зоні бойових дій, їхній відданості українському народові, незламній силі волі та героїзму.

   Нехай щира любов до України, народна повага і підтримка надають всім захисникам нашої держави сил у благородній справі служіння Батьківщині, встановлення миру та спокою на рідній землі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень