A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Історичні спогади рідного села

Дата: 09.10.2022 21:42
Кількість переглядів: 156

9 жовтня 2022 року на території Слов'яносербського старостинського округу пройшли заходи, присвячені 160-річчю з Дня заснування села Слов'яносербка. Воно має давню культуру та історію свого походження. 

Святкове вбрання центральної площі біля Будинку культури, уходжена паркова зона гармонійно поєднує господарський талант жителів села та їх любов до рідного краю. Відбулося відкриття фотовиставки "Історична спадщина рідного краю". На стендах були представлені фотоматеріали становлення та розвиток сільського господарства,  освіти, культури та соціальної сфери. Велику увагу відвідувачів привернули унікальні фото історичних подій Другої світової війни та фото жителів села, які мають великий життєвий шлях і є старожилами .

Бібліотекар Слов'яносербської філії Левченко Людмила Володимирівна та староста Слов'яносербського округу Бондаренко Ірина Василівна провели екскурсію по головним історичним подіям розвитку рідного краю.

На площі також майстерно збудована фотозона с експозиціями давнини з історії данної місцевості: старовинний самовар, посуда, лавки застелені домотканними доріжками, вишиті "бабусині" рушники. Всі бажаючі мали змогу поринути в історичне минуле, випити чашечку теплого чаю та за душевною розмовою розповісти спогади дитинства.

Дякуємо жителям села, працівникам культури села Слов'яносербки за збереження давніх місцевих традицій, історії села та сьогодення. 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень