Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек!

Дата: 30.09.2022 07:59
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

Щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу. В Україні налічується понад 40 тисяч бібліотек, в яких працює близько 53 тисяч бібліотекарів. Це свято було засноване указом президента в 1998 році. Відзначають його як бібліотекарі, так і звичайні відвідувачі бібліотек.

На території Великоплосківської громади працюють КЗ «Публічна бібліотека Великоплосківської сільської ради» і бібліотеки філії Слов’яносербська, Тростянецька, Новосавицька. Шкільні бібліотеки існують у кожному освітньому закладі. Працівники бібліотек прикладають багато зусиль для збереження історичної спадщини рідного краю. В сільських бібліотеках існують краєзнавчі куточки, де зібрано експонати та фотодокументи різного періоду історії. До 200-річчя села Великоплоске було відкрито музейну кімнату при КЗ «Публічна бібліотека Великоплосківської сільської ради». Багато експонатів давнини рідного краю зібрано для експозицій традицій старообрядців-плосківчан.

Вітаємо з Всеукраїнським днем бібліотек! Бажаємо, щоб кожен день приходили нові читачі і черпали знання в ваших стінах. Нехай полиці заповнять нові книги, а бібліотека буде тим місцем, куди хочеться прийти, де завжди цікаво і захоплююче! Величезна подяка і вдячність всім працівникам бібліотек за їх самовіддану працю! За те, що вони продовжують берегти знання, накопичені століттями для всіх нас

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень