A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Увага отримувачам субсидій!

Дата: 25.08.2022 07:56
Кількість переглядів: 150

Фото без опису

?? Отримувачам субсидії - не накопичуйте борги за  житлово-комунальні послуги??

Всі ми є споживачами ЖКП, які нам повинні надаватись своєчасно та якісно. З іншого боку у нас, як у споживачів даних послуг також є обов’язок своєчасно та в повній мірі розраховуватись за їх надання. 

Громадянам, фінансове становище яких не дозволяє сплачувати спожиті комунальні послуги у повному обсязі, надається житлова субсидія. При цьому, згідно з законодавством, житлова субсидія не призначається за наявності простроченої понад три місяці заборгованості з оплати житлово-комунальних послуг, термін позовної давності якої не минув і загальна сума якої перевищує 40 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (680 гривень). 

Водночас, житлова субсидія призначається в разі наявності заборгованості, якщо укладено договір про реструктуризацію цієї заборгованості. 
? З питання укладення зазначеного договору споживачам потрібно звернутися до постачальника відповідних комунальних послуг. 
?? В разі якщо такий договір буде укладено протягом двох місяців від початку опалювального сезону, житлову субсидію буде призначено з початку сезону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень