A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вшанування пам’яті захисників України.

Дата: 29.08.2022 13:45
Кількість переглядів: 225

Фото без опису

У ці серпневі дні в Україні вшановують пам'ять загиблих українських військових, учасників АТО. Саме 29 серпня в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час війни.

Тростянецька бібліотека - філія разом з Тростянецьким СБК організували книжкову виставку та перегляд відео фільму: "Тіні Іловайська." присвячені цій даті. До уваги читачів періодичні видання та книги, які описують Іловайську трагедію та війну на Сході України. Крім цих видань на виставці представлені інформаційні матеріали про жителів громади, які віддали своє життя за незалежність України.

Вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України є надзвичайно важливим днем для майбутнього нашої країни. Тож пам’ятаймо, що без глибокого відчуття патріотизму, самовідданості та любові до рідної землі, неможливо побудувати сильну, самостійну та успішну державу, за щасливе майбутнє якої і досі гинуть наші співвітчизники!

Схилімо наші голови і вшануємо пам'ять наших героїв, які загинули в зоні АТО/ООС за мирне небо над ними, за дитячий сміх, за нашу свободу. Пам'ятаймо наших Героїв кожної миті, кожної хвилини, кожного дня!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень