A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«Вшануємо подвиг земляків»

Дата: 05.08.2022 17:42
Кількість переглядів: 236

Фото без опису

 

  5 серпня у читальній залі КЗ «Публічна бібліотека Великоплосківської сільської ради»для своїх читачів бібліотекари провели годину пам’яті, яка присвячена встановленню Пам'ятного знаку - поклонного хреста. Працівники бібліотеки розкрили дітям сторінки історії, які дуже важливі для мешканців села Великоплоске.

  Також у заході до дня встановлення Пам'ятного знаку взяли участь відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму виконавчого комітету Великоплосківської сільської ради, Великоплосківський будинок культури та КЗ «Публічна бібліотека Великоплосківської сільської ради».

   З нагоди цього, віддаючи шану нашим землякам, що полягли у нерівній боротьбі з румунськими військами, відбулось покладання квітів до пам’ятника.

   Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам’ять полеглих воїнів , які загинули у  нерівному бою, захищаючи рідну Батьківщіну.

   Ми не повинні забувати про тих людей, які пройшли крізь найскладніші випробування. Ми з великою вдячністю говоримо про мужність, стійкість та самовідданість наших земляків.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень