A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

В добру путь, випускники 2022 року!

Дата: 29.06.2022 09:14
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

Минули роки, як наші випускники переступили поріг школи. У стінах школи всього було у них: і радості, і печалі, і дзвінкий сміх, і гіркі сльози. Та сьогодні, дорогі випускники, ви пам’ятаєте тільки приємні хвилини шкільного життя. У декого защеміло серце і скотилася зрадлива сльоза, а відчуття у всіх таке, ніби ви щойно перегорнули останню сторінку цікавої книги і в усіх одне запитання: а які ж будуть сторінки наступної книги? Адже життя прожити – не поле перейти. Це нелегкий шлях, на якому може бути безліч пасток, і тому в кожного з вас за плечима має бути певний багаж. Вже завтра перед вами відкриються тисячі доріг, але кожен з вас обере свій особистий життєвий шлях.

Навчаючись 11 років у школі, учні з першого дня навчання мріють про випускний бал. Це незабутня подія, яка символізує прощання з дитинством, шкільними роками, однокласниками та перехід до дорослого життя. Тому дуже важливо є відзначити це урочисте дійство, яка залишить приємні враження та незабутні спогади.

В умовах воєнного стану заклади освіти нашої громади зберегли цю традицію,  організували випускникам  невеличке і довгоочікуване свято з урочистою частиною та врученням документу про закінчення навчання в школі. Випускникам- учням 9 класів Тростянецького ЗЗСО, Новосавицького ЗЗСО, Великоплосківського ЗЗСО та Слов’яносербського ЗЗСО було вручено документи про базову середню освіту. Випускникам-учням 11 класів Великоплосківського ЗЗСО вручено документ про повну загальну середню освіту.

 

 Бажаюємо вам, дорогі випускники, успіхів, здійснення усіх задумів. Хай щасливим буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі у житті!

Хай  Бог оберігає вас у дорослому житті. В добру путь, дорогі наші випускники!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень