A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«Конституція України – основний закон держави». Інформаційний захід у КЗ "Публічна бібліотека Великоплосківської сільської ради"

Дата: 28.06.2022 10:38
Кількість переглядів: 168

   Фото без опису

  У перший місяць літа відзначаємо День Конституції України. День Конституції – не просто свято нормативного акту, а день, коли було затверджено права і свободи громадян України. 

    "Знай права - пам' ятай обов'язки" під такою назвою пройшла інформаційна година в КЗ «Публічна бібліотека Великоплосківської сільської ради». Для  користувачів представлена книжкова виставка «Конституція України – основний закон держави» на якій представлені книги про історію держави та права громадян. А також діти мали можливість подивитись відео-презентацію  за темою:  “КОНСТИТУЦІЯ – наш закон, наша сила”, яка знайомить з історичними передумовами прийняття Основного Закону України, дає можливість простежити шлях, пройдений нашою державою від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України.

   Головною ціллю даного заходу закликати читачів пишатися нашою Україною, любити її, шанувати свій рід, не цуратися одне одного, жити за Основним Законом, що на віки поєднав усіх українців.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень