A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

З ДНЕМ МЕДИЧНОГО ПРАЦІВНИКА!

Дата: 17.06.2022 15:00
Кількість переглядів: 1028

Фото без опису

Дорогі медичні працівники!

Шановні ветерани медичної справи!

Від імені депутатського корпусу, виконавчого комітету, апарату сільської ради та від себе особисто щиро вітаю Вас із професійним святом - Днем медичного працівника!

Перш за все дякуємо Вам за те, що присвятили себе збереженню найбільшої цінності – людського життя і здоров’я. Ваша професія – це покликання, яке вимагає, крім глибоких знань, ще й великого терпіння, людської мужності, доброти серця, відваги, чуйності і милосердя.

У найважчі хвилини саме Ви приходите на допомогу людям, здійснюючи часом неможливе, проявляючи співчуття і благородство, відповідальність і високий професіоналізм.

Сьогодні перед вами стоять нові, більш складні й масштабні завдання - Ви знаходитеся на передовій в умовах воєнного часу, продовжуєте боротьбу за життя кожної людини, що потрапила у біду. Ми  переконані, що завдяки Вашому багаторічному досвіду, відданості своїй справі та високим моральним принципам Ви їх гідно вирішите.

За ваш невтомний труд, що межує з героїзмом – низький Вам уклін і шана!

 Бажаю Вам, послідовникам Гіппократа, представникам найгуманнішої і найпотрібнішої у світі професії міцного здоров’я, оптимізму, наснаги, миру й злагоди. Нехай ваші золоті руки не знають втоми, а кожен новий день для вас буде  щасливим, всіляких успіхів у вашій благородній справі.

З повагою

 Великоплосківський сільський голова             Іван БАТУРІН.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень