A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Дитяче свято від Благодійного фонду «Пліч о пліч» волонтерського гуманітарного   штабу  «Одеса як вона є»

Дата: 12.06.2022 15:05
Кількість переглядів: 339

10.06.2022 на території Великоплосківської сільської ради було справжнє свято. Дитячими посмішками заполонило  увесь простір нашої маленької Батьківщини. Благодійний фонд «Пліч о пліч» волонтерський гуманітарний   штаб  «Одеса як вона є» проводив справжнє довгоочікуване свято для малечі.  Лунали оплески і дитячий сміх , як бальзам на душевну нашу рану, яка болить і кровоточить у зв’язку з воєнними діями. Веселі,  розважальні конкурси , посмішки, магічні фокуси і душевна любов до дітей було подаровано нашими гостями. Особливо сподобались подарунки від благодійного фонду: кожній дитині було вручено подарунковий набір для малювання і солодощі та для творчого розвитку підростаючого покоління -набір спортивних настільних ігор. Після вистави діточок очікувало пригощання від працівників Великоплосківського ЗЗСО і жителів Слов’яносербського старостинського округу .

Велика подяка Благодійному фонду «Пліч о пліч» волонтерському гуманітарному штабу «Одеса як вона є» на чолі з Андрієм Бочко за великі, чуйні серця, що віддають все добре дітям і дорослим. Велика подяка всім, хто приймав участь в організації дитячого свята, особлива вдячність директору ТОВ ім.Войкова Олегу Дубровіну за допомогу в організації підвезення учнів і  допомогу з продуктами харчування та Дмитру Шишкіну за смачну рибу для юшки. Діточки смакували із задоволенням.

  Всім здоров’я та миру.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень