A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Всесвітній день охорони навколишнього середовища

Дата: 08.06.2022 09:25
Кількість переглядів: 305

Фото без опису

Щороку 5 червня світова громадськість відзначає Всесвітній день навколишнього середовища .  Головна мета свята — стимулювати активну діяльність світового співтовариства, спрямовану на збереження балансу в природі та навколишньому середовищі.

Всесвітній день охорони навколишнього середовища – це зазвичай «народна подія», яку супроводжують такі барвисті видовища, як вуличні мітинги, паради велосипедистів, «зелені» концерти, конкурси творів у школах, висадження дерев, кампанії з регенерації відходів, прибирання території та інші заходи .

Давайте згадаємо, що ми всі живемо на одній планеті і забруднюючи природу ми шкодимо у першу чергу самим собі та своїм нащадкам. Тому з такої прекрасної нагоди зробимо хоча б один крок на покращення стану довкілля. Кожен для себе повинен знайти шляхи, для покращання навколишнього середовища.

Великоплосківський   будинок культури вирішив провести виховну  годину  не в стінах будинку , а прямо на природі , щоб як наочний матеріал можна було все побачити і доторкнутися .

Діти залишилися задоволені екскурсією і вирішили для себе, що таку природу потрібно обов'язково заощадити для майбутнього покоління.

САМЕ ВІД НАС ЗАЛЕЖИТЬ НАШЕ МАЙБУТНЄ!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень