A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Вітаємо з Днем захисту дітей!

Дата: 01.06.2022 11:11
Кількість переглядів: 219

День захисту дітей – це щасливе сімейне та дитяче свято.

Дорогі хлопчики та дівчатка, прийміть найщиріші привітання від дорослих!

Дитинство - це те, з чого починається життя кожної людини. Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей — прекрасне свято радості та надії. Цей день — нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на ім'я, по батькові та прізвище, виховання в сім'ї, спілкування з батьками та іншими родичами, на свободу думки і релігії, на освіту, на майно, на медичне обслуговування, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного і психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці, як необхідних умов для формування гуманного і справедливого суспільства. Саме в дітях продовження роду людського та здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. В Україні цей день відзначається із 1998 року. У 1991 році Україна приєдналася до Конвенції ООН про права дитини, згідно з якою кожна держава зобов'язана поважати та заохочувати право дитини на всебічну участь у культурному і творчому житті, забезпечувати їй повноцінне дозвілля й відпочинок та сприяти наданню для цього відповідних можливостей.

Проте, сьогодні перед Україною постають нові виклики у сфері захисту прав дітей у зв'язку з ескалацією насильства, бойових дій на території областей нашої держави.

У малечі повинно бути щасливого дитинства, і за це маємо відповідати ми, дорослі. Тому турбота про дітей, захист їхніх прав повинен стати одним з найголовніших наших обов'язків. Щодня зігрівати теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднувати зусилля заради майбутнього, зробити все, аби захистити наших дітей, уберегти їх від гіркоти розчарувань і зневіри.

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Дорогі діти, нехай у вашому житті ніколи не буде розчарувань! Міцного здоров'я вам, успіхів у навчанні, безмежного щастя!

З найкращими побажаннями, Служба у справах дітей Великоплосківської сільської ради.

Джерело: пошукова система Google


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень