A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

«Матусю - сонечко моє»

Дата: 06.05.2022 13:35
Кількість переглядів: 292

Фото без опису

     Травень – місяць квітів і свят. Одним із найдушевніших   і  найтепліших є День Матері.  Берегинею кожного роду, кожної сім’ї є мудра Жінка – матір. Для кожного з нас саме її образ є найріднішим, найближчим, найдобрішим, найдорожчим ! А наша любов до Матері – безмежна та вічна !

     У багатьох країнах світу відзначають День матері 13 травня. В Україні - цей день відзначається в другу неділю травня відповідно до Указу Президента України від 10 травня 1999 року № 489/99. В цьому році День матері в Україні припадає на 8 травня.

       Напередодні свята КЗ «Публічна бібліотека Великоплосківської сільської ради» завітала до себе наймолодших гостей зі своїми матусями.  Бібліотекарі підготували  цикл зворушливих та цікавих заходів для присутніх. На початку гості із захопленням продивились мультфільм,  потім діти взяли участь у конкурсі малюнків «Матуся – сонечко моє».  Дуже зворушливим для матусь виявились бузкові гілочки, які діти їм подарували разом із своїм малюнком. Більш за все на цьому заході малечі сподобались ігри та конкурси на свіжому повітрі.

    В цей день від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень