A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Субсидія на придбання твердого палива та скрапленого газу у 2022 році

Дата: 05.01.2022 10:09
Кількість переглядів: 499

Фото без опису

Надання субсидії на придбання твердого палива та скрапленого газу у 2022 році

 Житлова субсидія на придбання скрапленого газу, твердого та пічного побутового палива, відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року №848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та пічного побутового палива» (зі змінами), призначається один раз на календарний рік за особистим зверненням громадян.

  З урахуванням вимог постанов Кабінету Міністрів України від 23 квітня 2012 року № 356 «Про встановлення мінімальних норм забезпечення населення твердим та рідким пічним побутовим паливом і скрапленим газом та граничних показників їх вартості для надання пільг і житлових субсидій» встановлено норми забезпечення населення твердим паливом та скрапленим газом на домогосподарство, а саме:

субсидії – дві тони вугілля на одне домогосподарство на рік та два балони скрапленого газу на домогосподарство (за наявності газової книжки).

  Субсидія на тверде паливо та скраплений газ буде виплачена одноразово в грошовій формі через поштові відділення або через банки.

  Субсидія на житлово-комунальні послуги електропостачання розраховується з місяця звернення за її призначенням до кінця поточного року також в грошовій формі.

 Прийом громадян з питань надання житлової субсидії здійснюється у відділі сім’ї, молоді та соціального захисту населення Великоплосківської сільської ради  за адресою: с. Великоплоске, вул. Центральна, 121.

 Прийом документів з питань надання житлової субсидії для мешканців  сіл громади здійснюється старостами в старостинських округах.

Перелік документів для отримання житлової субсидії:

  • Оригінал паспорта, ідентифікаційного коду, свідоцтв про народження дітей (всіх зареєстрованих в житловому приміщенні);
  • Рахунок банківської установи;
  • Особовий рахунок з електропостачання;
  • Площа житлового приміщення (загальна та опалювальна);
  • Акт обстеження (за умови якщо в житловому приміщенні є особи, які зареєстровані та не проживають).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень