Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

Прийняли участь у фестивалі "З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ !"

Дата: 16.01.2022 18:22
Кількість переглядів: 853

15.01.2022 року в м. Роздільна під патронатом Роздільнянської районної державної адміністрації, за організації Роздільнянської міської ради відбувся V –й районний Фестиваль Вертепів та колядницьких колективів

 «З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!». Свято почалося с Ходи всіх творчих колективів від кожної громади району. Під час Ходи учасники співали разом колядки і привітали жителів, гостей м. Роздільна. Фестиваль почався з урочистої промови  Голови Роздільнянської районної державної адміністрації  Сергія ПРИХОДЬКА та  міського Голови Валерія ШОВКАЛЮКА. Вони привітали всіх учасників фестивалю зі святами, подякували за підтримку та розвиток національної культури і традицій своєї місцевості. Побажали всім присутнім здоров’я, добробуту і щастя для кожної родини.  

У заході прийняли участь 22 творчих колективи. Від Великоплосківської громади у заході прийняв участь  народний вокальний ансамбль «Слов’янка» Великоплосківського будинку культури. Учасники колективу витримали всі природні стихії цього свята та на високому рівні проколядували на сцені всім присутнім.

Незважаючи на сильний вітер та холод колективи підтримували один одного оплесками, посмішками та веселими  танцями. Стільки позитивної енергії та творчого досвіду отримали учасники заходу. В цю холодну пору хазяї  свята пригостили гостів гарячим чаєм, глінтвейном та рибною юшкою.   

Наприкінці свята всім колядницьким колективам  було вручено диплом  за участь у фестивалі  «З РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!»  та корзина с «гостинцями» за  колядки.

Дякуємо організаторам свята за теплий прийом, щедрі вітання та бурхливі оплески. Святкували разом як велика родина.

Відділ освіти, культури, молоді, спорту та туризму висловлює подяку  ансамблю "Слов'янка" за участь у фестивалі і виконавчу майстерність.

Дякуємо Великоплосківському сільському голові  Івану Батуріну, начальнику відділу освіти  Володимиру Ярочкіну, директору Великоплосківського ЗЗСО Тетяні Воронцовій і водію автобуса Дмитру Жупанову  за організацію транспорту і поїздку до м. Роздільна.

Будемо чекати запрошення на фестивалі і приймати участь у районних заходах. У нашій   громаді   багато талановитих та творчих людей.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень