A A A K K K
для людей із порушенням зору
Великоплосківська громада
Одеська область, Роздільнянський район

ЗВІТ про роботу Центру надання адміністративних послуг Великоплосківської сільської ради за 2021 рік

Дата: 10.01.2022 11:40
Кількість переглядів: 365

Центр надання адміністративних послуг Великоплосківської сільської ради (далі ЦНАП) свою діяльність здійснює за принципом «єдиного вікна», тобто прийом документів та видача результатів адміністративних послуг здійснюється виключно через адміністраторів Центру.

За 2021 рік адміністраторами ЦНАП Великоплосківської сільської ради було зареєстровано та надано 3011 адміністративних послуги, з них:

  • нотаріальні послуги - 207;
  • у сфері земельних відносин та питань місцевого значення – 683, з них Державною службою України з питань геодезії, картографії та кадастру через ЦНАП : 95
  • реєстрація/зняття з реєстрації мешканців –1250
  • послуги соціального характеру- 871, з них 92 видача посвідчень батьків багатодітної сім’ї та дитини з багатодітної сім’ї.

З початку року Адміністратор ЦНАП працює  в Реєстрі територіальних громад (РТГ) від «Е-Рішення». РТГ є обов’язковим інструментом для ОТГ. Реєстр зручний у використання, значно пришвидшує роботу спеціаліста з реєстрації та зняття з реєстрації місця проживання громадян, формує звітність, повністю відповідає вимогам законодавства та постійно оновлюється.

Крім цього,  ЦНАП користується програмним комплексом «Соціальна громада», який дозволяє опрацьовувати документи в електронному вигляді. Електронні копії документів, прийняті через „Соціальну громаду” одразу потрапляють в управління соціального захисту населення, що скорочує  час прийняття рішення майже вдвічі та програмним комплексом «Вулик», через який реєструються заяви громадян. Метою створення системи є підвищення доступності та якості надання відділом послуг та забезпечення надійного зберігання й захисту інформації. Програмний комплекс "Вулик" прискорює роботу адміністраторів ЦНАП завдяки переходу до роботи з заявками громадян в електронному вигляді.

Рішенням Великоплосківської сільської ради від 07.12.2021 № 586-VIII були внесені зміни до переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг Великоплосківської сільської ради та додано: Вклеювання до паспорту громадянина України (зразка 1994 року) фотокартки при досягненні 25- і 45-річного віку.

На сьогодні, через Центр надання адміністративних послуг Великоплосківської сільської ради можна отримати 230 адміністративних послуг.  

 

Інформацію про перелік документів, необхідних для отримання адміністративної послуги, розмір та порядок внесення адміністративного збору за платну адміністративну послугу; строк та результат надання адміністративної послуги; можливі способи отримання відповіді (результату), а також порядок надання адміністративної послуги суб’єктом надання такої послуги заявник може дізнатися з інформаційних та технологічних карток, які знаходяться у адміністратора ЦНАП, на офіційному сайті та за телефоном, який вказаний у відповідному розділі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень